Політика конфіденційності

Група компаній KUHN

Ця Політика конфіденційності описує збір та подальшу обробку персональних даних АТ “КУН”, (KUHN SAS) (Франція) та його афілійованими особами, у т.ч. ТОВ «КУН-УКРАЇНА» (разом або залежно від обставин – окремо надалі названі “КУН ГРУП” (KUHN GROUP)), якщо тільки на них не поширюється інша політика захисту даних, або вони є очевидними з обставин, або передбачені чинним законодавством. Термін “персональні дані” включає всю інформацію, що стосується ідентифікованої або ідентифікуючої особи.


Ця Політика конфіденційності описує в Розділі I обробку персональних даних “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) в цілому. Розділ II містить спеціальні положення щодо окремих випадків.

I. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1. КОНТРОЛЕР, ГОЛОВНИЙ СПЕЦІАЛІСТ ІЗ ЗАХИСТУ ДАНИХ

Кожний сайт (у тому числі Інтернет-магазини та маркетингові веб-сторінки для спеціальних пропозицій), кожна присутність у соціальних мережах, мультимедійних порталах, чат-ботах та кожному додатку “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) (надалі окремо іменуються “САЙТ”) має контролера (володільця персональних даних) в межах “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) стосовно збору персональних даних відповідно до GDPR (General Data Protection Regulation) Загального регламенту по захисту даних ЄС (або аналогічних положень відповідно до чинного законодавства про захист даних, якщо такі вимоги затверджені, у т.ч. Законом України «Про захист персональних даних»). Якщо на САЙТІ не передбачено інше (відповідно до вихідних даних, умов використання тощо), або відповідно до Розділу II нижче, контролером є АТ “КУН” (KUHN SAS).

Відповідна афілійована особа є контролером (володільцем персональних даних) у випадку, якщо вона передає інформацію за допомогою інших засобів зв’язку, ніж САЙТ (електронною поштою, листом, телефоном, особисто і т.д.), а передача інформації не відноситься до діяльності, для якої АТ “КУН” (KUHN SAS) призначило конкретного контролера відповідно до цієї Політики конфіденційності або на інших підставах.

Якщо компанія або афілійована особа “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) розкриває персональні дані іншій компанії або афілійованій особі “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) для певних цілей компанії- або афілійованої особи-одержувача, така компанія або афілійована особа виступає контролером відповідно до статті 4 (7) GDPR (виступає розпорядником персональних даних згідно ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних»).

Будь-який запит, претензія або зауваження щодо захисту даних у “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) можуть бути надані за такою адресою в кожній країні:

  1. Адреса в Україні для організації ТОВ «КУН – УКРАЇНА» (KUHN UKRAINE LLC): alexandr.rud@kuhn.com@kuhn.com
  2. Адреса у Франції для організації АТСТ “КУН” (KUHN SAS): dataprotectionksa@kuhn.com 
  3. Адреса у Франції для організації “АТСТ “Контіфонт” (Contifonte SAS): dataprotectionksa@kuhn.com 
  4. Адреса у Німеччині для організації “Машінен-Вертрієб ГмбХ” (Maschinen-Vertrieb GmbH): data_protection_officer_kde@kuhn.com 
  5. Адреса у Сполученому Королівстві для організації “Кун Фарм Машінері (Сполучене Королівство) Лтд.” (Kuhn Farm Machinery (UK) Ltd.): dataprotectionkuk@kuhn.com 
  6. Адреса в Іспанії для організації “АТ “Кун Іберіка” (Kuhn Ibérica SA): dataprotectionkes@kuhn.com 
  7. Адреса в Італії для організації “ТОВ “Кун Італья” (Kuhn Italia Srl.): dataprotectionkit@kuhn.com 
  8. Адреса у Польщі для організації “ТОВ “Кун Машини Ролніче” (Kuhn Maszyny Rolnicze Sp.z.o.o.): dataprotectionkpl@kuhn.com 
  9. Адреса у Нідерландах для організації “Кун-Гелдроп Б.В.” (Kuhn-Geldrop B.V.): dataprotectionknl@kuhn.com 
  10. Для будь-якої іншої країни, зв’яжіться з організацією АТСТ “КУН” (KUHN SAS): dataprotectionksa@kuhn.com 

Представником компаній та афілійованих осіб “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), що знаходяться за межами ЄС або ЄЕП та України відповідно (ст. 27 GDPR), є АТ “КУН” (KUHN SAS).

 

2. ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

“КУН ГРУП” (KUHN GROUP) збирає та обробляє персональні дані:

  • користувачів її САЙТІВ, зареєстрованих у “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • фізичних та юридичних осіб, які купують та одержують/отримують вигоду від продукції та послуг “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • потенційних або реальних сторін, які зацікавлені в продукції та послугах “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • одержувачів інформаційних бюлетенів, розсилок електронною поштою “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • учасників дослідницьких кампаній та опитувань громадської думки, проведених “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • учасників курсів, семінарів та інших тренінгів, організованих “КУН ГРУП” (KUHN GROUP); та
  • користувачів WI-FI, що надається в магазинах “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) та інших місцях.

(надалі спільно іменуються “КЛІЄНТИ”).

Персональні дані КЛІЄНТІВ зазвичай збираються безпосередньо під час використання САЙТУ, в магазинах або на заходах “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) або роздрібних підприємств “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) відповідно, або під час безпосереднього зв’язку через електронну пошту, телефон або іншим способом. Однак, персональні дані можуть також збиратись опосередковано, зокрема, шляхом подальшого отримання додаткової інформації від сторонніх джерел даних (наприклад, соціальних мереж, посередників).

Зокрема, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) обробляються такі категорії персональних даних:

  • Дані, що стосуються фізичних осіб, у тому числі, але не обмежуючись, ім’я та прізвище, дівоче прізвище, посада, адреса, місце проживання, номер телефону, електронна адреса, GPS-локалізація, факсимільний номер, дата народження, стать, сімейний стан, родичі, фотографії, спеціалізація ферми тощо;
  • Дані, що стосуються замовлень та покупок, у тому числі, але не обмежуючись, платіжні реквізити, дані кредитної картки та інші платіжні дані, адреса платника та доставки, замовлені та придбані товари і послуги, інформація, пов’язана із запитами, скаргами та розбіжностями стосовно продукції та послуг або відповідними укладеними угодами, такими як гарантійні вимоги, розірвання та спори, інформація щодо ЗАМОВНИКІВ, внесених у чорний список “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) тощо;
  • Дані, пов’язані з маркетингом продукції та послуг, у тому числі, але не обмежуючись, така інформація, як підписка та відписка від розсилок, отримані документи, запрошення та участь у заходах та спеціальних видах діяльності, тренінгах, демонстраціях, випробуваннях на місці, особисті уподобання та інтереси тощо;
  • Дані, що стосуються використання САЙТУ, у тому числі, але не обмежуючись, IP-адреса та інші ідентифікаційні дані (наприклад, ім’я користувача в соціальних мережах, MAC-адреса смартфонів або комп’ютерів, файли cookie), дата і час відвідувань САЙТУ, відвідані сайти та контент, направляючі сайти тощо;
  • Дані, пов’язані із зв’язком, такі як переважні засоби зв’язку, листування та зв’язок із “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) (у тому числі записи зв’язку) тощо;
  • Дані, що були зібрані у зв’язку з програмою клієнта, такі як кількість членства, коди доступу (у тому числі паролі), переважна мова, номер подарункового сертифіката, дата і тривалість членства, платіжна інформація клієнта або потенційної третьої сторони, інформація щодо одержувача подарунка, кількість відвідувань САЙТУ, історія покупок, придбана продукція тощо (крім усіх облікових записів САЙТУ, заходи та види діяльності, для яких КЛІЄНТ повинен зареєструватися зі своїми персональними даними і, таким чином, укласти договір із відповідними компаніями “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), вважаються програмою клієнтів для цілей цієї політики),

(спільно – “ДАНІ КЛІЄНТА”).

Крім того, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) збирає та обробляє такі персональні дані:

  • Дані користувачів САЙТУ, які безпосередньо не реєструються в “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) (ВІДВІДУВАЧ), але можуть складати персональні дані, наприклад, у соціальних мережах (ДАНІ ВІДВІДУВАЧА), і відповідно застосовуються положення цієї політики щодо даних, зібраних від КЛІЄНТА у зв’язку з використанням САЙТУ, хоча зазвичай ідентифікація ВІДВІДУВАЧА для “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) є неможливою;
  • Інформація, що стосується співробітників та контактів дилерів, постачальників та інших ділових партнерів “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) (надалі фізичні особи іменуються “ПАРТНЕРИ”, а їх дані – “ДАНІ ПАРТНЕРІВ”), така як, зокрема, контактні дані, інформація про їх функції, інформація, що стосується попереднього контакту з цими особами, дані стосовно маркетингової діяльності (наприклад, отримання інформаційних бюлетенів), інформація щодо ділових операцій, запитів, пропозицій, тендерів, умов та контрактів, інформація, що стосується професійних або інших інтересів фізичних осіб.

В рамках своїх ділових відносин КЛІЄНТИ повинні надавати ДАНІ КЛІЄНТІВ, що необхідні для встановлення та виконання договірних відносин та виконання відповідних договірних зобов’язань, або передбачених законодавством. Без цих даних “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) не зможе укласти або виконати договір із відповідним КЛІЄНТОМ. Аналогічно це також стосується ПАРТНЕРІВ та ДАНИХ ПАРТНЕРІВ. Оскільки будь-який доступ до САЙТУ реєструється, дані про з’єднання (наприклад, IP-адреса) завжди реєструватимуться; це робиться автоматично під час використання і не може бути відхилено для окремих ВІДВІДУВАЧІВ, ПАРТНЕРІВ або КЛІЄНТІВ.

 

3. МЕТА ОБРОБКИ ДАНИХ ТА ЮРИДИЧНА ПІДСТАВА

Відповідно до чинного законодавства, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) має право обробляти ДАНІ КЛІЄНТА, зокрема, для таких цілей, але не обмежуючись ними:

  • У зв’язку з пропонованими послугами, укладанням договорів (зокрема, на закупівлю), виконанням договорів (зокрема, договорів купівлі-продажу та договорів щодо участі у програмах та заходах клієнтів), підтримкою та розвитком відносин із клієнтами, зв’язку, обслуговуванням та підтримкою клієнтів (у т.ч. фінансовою підтримкою), рекламними акціями, рекламою та маркетингом (у тому числі інформаційні бюлетені та розсилка рекламних матеріалів);
  • Управління користувачами САЙТУ та інші заходи, в яких беруть участь КЛІЄНТИ, функціонування та модифікація САЙТУ (у тому числі надання функцій, що вимагають ідентифікаторів або інших персональних даних) та додаткових ІТ-систем, перевірка ідентичності;
  • Контроль якості, дослідження ринку, розробка продукції та послуг, статистика, бюджети, записи, управлінська інформація та інші звіти про КЛІЄНТІВ, операції та діяльність, пропозиції та інші комерційні аспекти “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) для цілей управління та розвитку її компаній, її пропозицій та заходів, управління проектами;
  • Захист КЛІЄНТІВ, співробітників та інших осіб, а також захист даних, таємниці та активів, що належать або доручені “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), безпека систем та приміщень “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • Дотримання законодавчих і нормативних вимог та внутрішніх правил “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), забезпечення та використання законних прав і вимог, захист від судових позовів, судовий розгляд, скарги, боротьба з порушеннями, участь у судових розслідуваннях і провадженнях та реагування на запити державних органів;
  • Продаж або придбання структурних підрозділів, компаній або частин компаній та інші корпоративні операції, а також передача пов’язаних з ними ДАНИХ КЛІЄНТІВ; та
  • Для інших цілей у тій мірі, в якій юридичне зобов’язання вимагає обробки даних, і така обробка була очевидною з обставин або зазначена під час збору даних.

(спільно – МЕТА ОБРОБКИ ДАНИХ КЛІЄНТІВ).

“КУН ГРУП” (KUHN GROUP) використовує ДАНІ КЛІЄНТІВ з МЕТОЮ ОБРОБКИ ДАНИХ КЛІЄНТІВ на такій юридичній підставі:

  • виконання договорів;
  • дотримання законодавчих зобов’язань “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • згоди КЛІЄНТІВ (тільки в тій мірі, в якій обробка ґрунтується на конкретному запиті і може бути відхилена в будь-який час, зокрема, отримання інформаційних бюлетенів, на які зареєструвався клієнт); та/або законних інтересів “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), у тому числі, але не обмежуючись:

o    купівля, продаж та відвантаження продукції та послуг, також у зв’язку з особами, які не є прямими договірними партнерами (наприклад, особами, які отримують подарунок);

o    здійснення рекламної та маркетингової діяльності;

o    ефективна і результативна підтримка клієнтів, підтримка контактів та іншого зв’язку з КЛІЄНТАМИ поза процесом обробки контрактів;

o    розуміння поведінки, діяльності, проблем та потреб клієнтів, дослідження ринку;

o    ефективне і результативне вдосконалення існуючих продукції та послуг, а також розробка нових продукції та послуг;

o    ефективний та результативний захист клієнтів, співробітників та інших осіб, а також захист даних, таємниці та активів, що належать або довірені “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), безпека систем та приміщень “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);

o    підтримка та безпечна, ефективна і результативна організація ділових операцій, у тому числі безпечна, ефективна і результативна робота і успішний подальший розвиток САЙТУ та інших ІТ-систем;

o    належне корпоративне управління та розвиток;

o    успішний продаж та придбання структурних одиниць, компаній або частин компаній та інші корпоративні операції;

o    відповідність законодавчим і нормативним вимогам та внутрішнім правилам “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);

o    питання, що стосуються запобігання шахрайству, правопорушенням та злочинам, а також розслідування у зв’язку з такими правопорушеннями та іншою неналежною поведінкою, розгляду позовів та заходів проти “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), співпраці в судовому процесі та з державними органами, а також переслідування, здійснення та захисту від позовів.

Відповідно до чинного законодавства про захист даних, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) має право, зокрема, обробляти ДАНІ ВІДВІДУВАЧІВ з метою підтримки та розвитку САЙТУ (у тому числі надання функцій, що вимагають ідентифікаторів або інших особистих даних), для статистичного аналізу стосовно використання САЙТУ, а також для боротьби з порушеннями, для юридичних розслідувань або проваджень, а також для реагування на запити державних органів. ДАНІ ВІДВІДУВАЧІВ обробляються відповідно до принципів, викладених для ДАНИХ КЛІЄНТІВ вище.

Відповідно до чинного законодавства про захист даних, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) має право обробляти ДАНІ ПАРТНЕРІВ, зокрема, з метою укладення та виконання договорів та інших ділових відносин з ПАРТНЕРАМИ, рекламних акцій, реклами та маркетингу, зв’язку, запрошення на заходи та участі в рекламних акціях для ПАРТНЕРІВ, організації спільної діяльності, відповідності законодавчим і нормативним вимогам та внутрішнім правилам “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), запровадження та використання законних прав та вимог, захисту від претензій, судового процесу, претензійної роботи, боротьби з погрозливою поведінкою на роботі, участі у розслідуваннях та провадженнях, а також реагування на запити державних органів, для продажу або придбання структурних підрозділів, компаній або частин компаній та інших корпоративних операцій та пов’язаної з ними передачі ДАНИХ ПАРТНЕРІВ. ДАНІ ПАРТНЕРІВ обробляються відповідно до принципів, викладених для ДАНИХ КЛІЄНТІВ вище.
Всі цілі обробки застосовні для “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), тобто не тільки для компанії або афілійованої особи “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), що спочатку збирала персональні дані. Персональні дані КЛІЄНТІВ, ВІДВІДУВАЧІВ і ПАРТНЕРІВ збираються для цілей усіх компаній “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) з урахуванням вимог чинного законодавства, зокрема Закону України «Про захист персональних даних».


4. РОЗКРИТТЯ ДАНИХ І ПЕРЕДАЧА ДАНИХ ЗА КОРДОН

Відповідно до чинного законодавства про захист даних, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) має право розкривати ДАНІ КЛІЄНТІВ, ДАНІ ВІДВІДУВАЧІВ і ДАНІ ПАРТНЕРІВ таким категоріям третіх сторін, які обробляють ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ відповідно до зазначених вище цілей від імені “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), або для власних цілей:

  • постачальники послуг (як у “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), так і зовнішні), у тому числі обробники;
  • дилери, постачальники та інші ділові партнери;
  • клієнти “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • місцеві, державні та іноземні органи;
  • ЗМІ;
  • страхові компанії;
  • громадськість, у тому числі відвідувачі сайтів та соціальних мереж “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), відвідувачі локацій “КУН ГРУП” (KUHN GROUP); відвідувачі виставок, де присутня “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • галузеві організації, асоціації та інші комітети;
  • конкуренти;
  • набувачі або сторони, які зацікавлені у придбанні структурних підрозділів, компаній або інших частин “КУН ГРУП” (KUHN GROUP);
  • інші сторони у потенційних або фактичних судових процесах;
  • компанії “КУН ГРУП” (KUHN GROUP)
  • компанії “Бухер Індастріс Груп” (Bucher Industries Group)

(спільно – “ТРЕТІ СТОРОНИ”).


“КУН ГРУП” (KUHN GROUP) має право розкривати ДАНІ КЛІЄНТІВ, ДАНІ ВІДВІДУВАЧІВ і ДАНІ ПАРТНЕРІВ у межах “КУН ГРУП” (KUHN GROUP), а також третім сторонам у лише у країнах світу, де забезпечується відповідний належний захист персональних даних у випадках, встановлених законом або міжнародним договором України (при цьому держави - учасниці ЄЕП, а також держави, які підписали Конвенцію Ради Європи про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних, визнаються такими, що забезпечують належний рівень захисту персональних даних) у т.ч. компаніям афілійованим “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) або іншим офісам та представництвам, а також в країнах, в яких постачальники послуг “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) обробляють свої дані, якщо такі задовольняють вказаному вище. КЛІЄНТ, ВІДВІДУВАЧ або ПАРТНЕР можуть отримати копію договірних гарантій, або їм буде повідомлено, де отримати такі копії, у відповідного контролера (власника персональних даних). “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) залишає за собою право редагувати такі копії з міркувань захисту даних або нерозкриття.

 

5. ЗБЕРІГАННЯ ДАНИХ 

Як правило, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) зберігає пов’язані з договором ДАНІ КЛІЄНТІВ, ДАНІ ВІДВІДУВАЧІВ і ДАНІ ПАРТНЕРІВ, поки тривають договірні відносини, або якщо вона має до них інтерес (зокрема, інтерес з причини надання доказів у випадку судових позовів, документації про відповідність певним юридичним або іншим вимогам, оперативних причин) або зобов’язана це робити (шляхом договору, закону або інших положень). Можливі відхилення від юридичних зобов’язань, зокрема, при анонімізації або псевдонімізації.

 

6. ФАЙЛИ COOKIE, GOOGLE ANALYTICS ТА СОЦІАЛЬНІ ПЛАГІНИ

На своєму САЙТІ “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) використовує файли cookie. Файли cookie – це широко розповсюджена техніка, що призначає ідентифікацію браузеру користувача САЙТУ, який користувач зберігає та показує за запитом. З одного боку, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) використовує сеансові файли cookie, які автоматично стираються, коли користувач закриває САЙТ, і які дозволяють серверу встановити стабільне з’єднання з користувачем (так, щоб вміст кошика для покупок не втрачався, наприклад), поки він переглядає сайт. З іншого боку, використовуються постійні файли cookie, які стираються тільки після періоду часу, визначеного на САЙТІ. Постійні файли cookie дозволяють зберігати певні налаштування (наприклад, мову) протягом кількох сеансів, або дозволяють автоматизований вхід. Користувач дає згоду на застосування постійних файлів cookie шляхом використання САЙТУ та відповідних функцій (наприклад, налаштування мови та автоматизованого входу).

Користувач може заблокувати застосування файлів cookie у своєму браузері або видалити там файли cookie, що, однак, може погіршити використання САЙТУ.
Відповідно до чинного законодавства, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) може встановлювати кодування в інформаційних бюлетенях, маркетингових електронних листах та SMS, що дозволяє визначити, чи відкрив одержувач електронне повідомлення або чи завантажив фотографії, що містяться в електронному листі. Однак, одержувач може заблокувати цю програму у своєму додатку електронної пошти. У будь-якому випадку одержувач дає згоду на застосування цієї технології шляхом отримання інформаційних бюлетенів на інші електронні листи, пов’язані з маркетингом.


Якщо “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) розміщує на САЙТІ рекламу третіх сторін (наприклад, банери) або має намір розмістити власну рекламу на сайті третьої сторони, можуть використовуватися файли cookie компаній, що спеціалізуються на використанні такої реклами. “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) не розкриває персональні дані таким компаніям, тобто вони розміщують постійний файл cookie з користувачами САЙТУ тільки для того, щоб розпізнавати користувачів, і роблять це виключно в інтересах “КУН ГРУП” (KUHN GROUP). Це дозволяє “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) розміщувати цільову рекламу для цих осіб на зовнішніх сайтах (наприклад, у зв’язку з продукцією, до якої ці особи виявили інтерес в Інтернет-магазині). “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) також не розкриває персональні дані операторам зовнішніх сайтів.


“КУН ГРУП” (KUHN GROUP) може використовувати Google Analytics або подібні сервіси на своєму САЙТІ. Ці додатки є сторонніми послугами, що дозволяють “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) визначати та аналізувати використання свого САЙТУ. Постачальник цих послуг може знаходитися в будь-якій країні світу (у випадку з Google Analytics, яким керує “Гугл Інк.” (Google Inc.), це США, www.google.com). Для цих додатків постачальник послуг використовує постійні файли cookie. “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) не розголошує будь-які персональні дані постачальнику послуг (який також не зберігає жодних IP-адрес). Однак, постачальник послуг може контролювати використання САЙТУ користувачем і поєднувати ці дані з даними інших сайтів, що контролюються тим самим постачальником послуг, і які відвідував користувач, а сервісний агент може використовувати ці результати у своїх інтересах (наприклад, для контролю реклами). Постачальник послуг знає особу користувача, який зареєструвався у постачальника послуг. У цьому випадку обробка персональних даних є відповідальністю постачальника послуг, а дані обробляються відповідно до політики захисту даних постачальника послуг. Постачальник послуг надає “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) дані про використання САЙТУ.

Крім того, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) може використовувати на своєму САЙТІ плагіни із соціальних мереж, таких як Facebook, Twitter, Youtube, Google+, Pinterest або Instagram. У налаштуваннях САЙТУ за замовчуванням плагіни дезактивовані; таким чином користувач може вибрати, коли їх активувати. Якщо користувач зробить це, провайдери соціальних медіа можуть встановити прямий зв’язок з користувачем під час його відвідування САЙТУ, що дозволяє провайдеру бути в курсі відвідування користувачем, а також можуть аналізувати відповідну інформацію.

Параметри конфіденційності

 


7. ПРАВА КЛІЄНТА, ВІДВІДУВАЧІВ ТА ПАРТНЕРІВ 

Будь-яка залучена фізична особа, яка підпадає під дію GDPR, у тому числі КЛІЄНТ, ВІДВІДУВАЧ та ПАРТНЕР, має право вимагати від “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) інформацію про те, чи обробляються дані, що стосуються них. Крім того, такі залучені фізичні особи мають право вимагати доступ, виправлення, знищення або обмеження персональних даних щодо них, а також заперечувати проти обробки персональних даних. Якщо обробка персональних даних ґрунтується на згоді, такі залучені фізичні особи мають право анулювати згоду в будь-який час. У певних випадках такі залучені фізичні особи мають право отримувати дані, отримані під час використання Інтернет-сервісів, у структурованому, загальноприйнятому та машиночитаному форматі, що дозволяє подальше використання та передачу.


Запит щодо цього надається контактній особі (див. Пункт 1) з копією документа, що посвідчує особу, з підписом. Залучені фізичні особи, які не підпадають під дію GDPR (але на яких розповсюджуються положення Закону України «Про захист персональних даних»), можуть мати подібні права відповідно до чинного законодавства про захист даних. “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) залишає за собою право обмежувати права будь-якої залученої фізичної особи відповідно (виключно у межах) чинного законодавства та, наприклад, не розкривати певну інформацію або не видаляти певні дані.


Якщо “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) приймає автоматизоване рішення щодо певної фізичної особи, яке може мати правові наслідки для іншої фізичної особи або серйозно вплинути на неї у такий спосіб, така інша фізична особа має право, відповідно до чинного законодавства, зв’язатися з контролером (власником персональних даних) “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) та вимагати перегляду рішення або вимагати попередньої оцінки контролером. У цьому випадку така інша фізична особа більше не зможе мати можливості користуватися певними автоматизованими послугами. Фізична особа буде заздалегідь проінформована про це згодом або окремо заздалегідь.


Будь-яка така інша фізична особа має право також подати скаргу до компетентної служби із захисту даних відповідної країни, у т.ч. Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини, як це визначено Законом України «Про захист персональних даних».

 

8. ЗМІНИ ДО ПОЛІТИКИ ЗАХИСТУ ДАНИХ 

“КУН ГРУП” (KUHN GROUP) має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності в будь-який час і без попереднього повідомлення або оголошення. Застосовується остання версія, що викладена на САЙТІ.


Якщо ця Політика конфіденційності є частиною договору з КЛІЄНТАМИ або ПАРТНЕРАМИ, “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) може повідомити їх про оновлення або поправки електронною поштою або іншим належним чином. Поправки вважаються прийнятими, якщо тільки протягом 30 календарних днів з моменту повідомлення не буде зроблено заперечення. У випадку заперечення “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) має право розірвати договір виключно та негайно.

 

II.    СПЕЦІАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ 

Наступні положення доповнюють загальні положення, наведені у Розділі I вище, щодо певних видів діяльності “КУН ГРУП” (KUHN GROUP). У разі виникнення будь-якої невідповідності наступні положення мають перевагу над загальними положеннями, наведеними в Розділі I. 

 

1. ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНИ

Кредитоспроможність КЛІЄНТІВ може бути автоматично оцінена в Інтернет-магазинах, щоб надати пропозицію купівлі в аккаунті (особистому кабінеті), виходячи з такої оцінки, буде визначено який спосіб оплати запропонувати. У цьому випадку кредитний рейтинг оцінюється на основі інформації незалежного агентства оцінювання кредитоспроможності, яке надає “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) рейтинг кредитоспроможності відповідної фізичної особи. Агентство розраховує рейтинг на основі таємної формули на основі даних про історію платежів фізичної особи, її боргу та історії неплатоспроможності, а також можливих обмежень її дієздатності. Якщо показник буде нижчим за певний поріг, оплата за рахунком-фактурою не пропонується.


Інтернет-магазини “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) можуть автоматично приймати рішення чи укладати договори. Однак “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) не вважає це автоматизованим індивідуальним рішенням відповідно до Статті 22 GDPR. Якщо КЛІЄНТ не бажає укладати такий автоматизований договір, він має можливість придбати продукцію та послуги “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) у фізичних магазинах, керованих “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) та її роздрібними підприємствами.

Будь-які запити, претензії та інформація щодо захисту даних можуть бути надані за адресами, наведеними у Розділі I.

 

2. ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ І БАНЕРНА РЕКЛАМА

“КУН ГРУП” (KUHN GROUP) має право надсилати інформаційні бюлетені та інші комерційні повідомлення стосовно власної продукції та послуг КЛІЄНТАМ і ПАРТНЕРАМ. Відповідно до чинного законодавства “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) залишає за собою право робити це без попередньої згоди існуючих клієнтів та ділових партнерів. Однак, відповідні клієнти та ділові партнери мають право у будь-який час заперечити проти подальшої розсилки інформаційних бюлетенів або інших комерційних повідомлень через свій обліковий запис на відповідному САЙТІ або за посиланням, зазначеним у кожній розсилці. Однак, припинення розсилки одного бюлетеня не може припинити розсилку інших бюлетенів.


Є вірогідність, що під час відвідування САЙТУ може розміщуватись індивідуалізована реклама. Кожна банерна реклама, що відображається КЛІЄНТУ, містить інформацію про продукцію, що пропонується на САЙТІ, який раніше переглядав КЛІЄНТ. Реклама генерується “КУН ГРУП” (KUHN GROUP) за допомогою файлів cookie (див. Розділ I, пункт 6 вище).

 

***